Aktuális - fejléc

Csalit 2011 - Felsőtárkány


Csalit - NNI 2011 - Végre újra tábor!

Csalit 2011  - plakát A 2011-es Csalit-NNI táborunk a Bükki Nemzeti Park peremén található Felsőtárkányban (Egertől 10 km-re) kerül megrendezésre 2011. július 5-9-ig. A táborozáson mindazok részt vehetnek, akik a 8. életévüket betöltötték, vagy felnőtt kíséretében táboroznak; vállalják, hogy a táborrendhez alkalmazkodnak, vagy felnőtt kísérőül a tájékoztatón (szülői értekezlet) részt vesznek, illetőleg a táborozás díját önerőből vagy pályázat útján nyert támogatásból a tervezett ütemben befizetik.

A táborozás feltétele továbbá, hogy a kiosztott jelentkezési lap leadásával egy időben a táborozás díjából előleget kell befizetni (4 000 Ft), amit sajnos, nem áll módunkban visszafizetni, illetőleg lehetőség lesz a részletfizetésre is.

A táborba érkező, de onnan a tábor zárása (júl. 9.) előtt távozó vendégeknek a már megrendelt, illetve befizetett szolgáltatások díját nem áll módunkban visszatéríteni. Ebben az évben a szállás 2-3-5-6 ágyas üdülőházakban és 4 ágyas turistaszálláson lesz. (Ez utóbbi közös zuhanyzós, amely ennél fogva valamivel kedvezőbb díjszabású).

A táborozás díja:

  • 22 000 Ft ­az üdülőház esetén
  • 17 000 Ft a turistaház esetén.

(Az ár tartalmazza a szállást, napi háromszori étkezést, tábori idegen forgalmi adót, a vasárnapi iskolai tananyag és a programok költségeit is.) A 3 év alatti gyerekeknek, amennyiben külön ágyat nem foglal el, nem kell szállásdíjat fizetnie. A 3 és 8 év közötti gyermekek 50%-os kedvezményben részesülnek a teljes árból. 12 éves korig, illetve adott esetben felnőtteknek is van lehetősége fél adagot kérni az étkezések során.

Mindenkinek magának kell gondoskodnia az utazásról és a táborozáshoz szükséges eszközökről: meleg ruha, tisztálkodó felszerelés, sportszerek, elemlámpa, zsebkés stb.
A tábor célja, hogy tartalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújtson a résztvevő családoknak, lehetőséget adjon egymás megismerésére, a családi és közösségi kapcsolatok megerősítésére.
Az idei tábor az önkéntesség témája körül fog forogni, mint ahogy 2011 ennek az éve az Európai Unióban is. A Názáreti Egyház speciális vakációs bibliaiskolai tananyagával módja lesz a különböző korosztályba tartozó gyermekeknek elmélyíteni hitbeli ismereteit. Délelőttönként tartjuk a csoportos foglalkozásokat nemcsak a gyermekek, hanem az fiatalok és a felnőttek számára is, délután pedig szabadidős programok lesznek (sportolás, erdei séta, egri játékos barangolás, egyéb foglalkozások). A reggeli és esti áhítaton, illetve a délelőtti csoportos foglalkozásokon kötelező a részvétel, minden más program szabadon választható.

Ha esetleg még nem döntötted el, reméljük az alábbi videó meghozza a kedvedet:


Creative Commons License

A honlapon található tartalmakra (szöveg, képek, videók, dokumentumok) a

Creative Commons 2.5 Hungary licenc vonatkozik (kivéve a Csalit, Názáreti Egyház és a böngészők logói). További információ a forráskódban.

Csalit - családi tábor; NewHosting