Aktuális - fejléc

Csalit-NNI tábor 2012


Csalit-NNI 2012 - plakát

Eljött a várva várt pillanat: elkezdődhet a visszaszámlálás a július 9-ig, a Csalit-NNI 2012-es táboráig! Már nagyon várjuk, hogy nyáron ismét egy felejthetetlen hetet töltsünk el együtt!
Idei témánk a „Kommunikáció”. Interaktív és izgalmas tanításokkal, beszélgetésekkel várunk minden korosztályt: kicsiktől egészen az idősekig.
Táborunk célja, hogy tartalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújtson a résztvevő fiataloknak, időseknek, és családoknak; lehetőséget adjon egymás megismerésére, a családi és közösségi kapcsolatok megerősítésére.
Az eddigi táborainkat minden korosztály felejthetetlen élményekkel gazdagodva hagyta el, így biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad köztünk. A 2012-es Csalit-NNI tábor helyszíne a vadregényes, erdei tájon meghúzódó Parádfürdő. Az egészséges levegő, a környéken lévő kristálytiszta források és a környező táj szinte érintetlen szépsége gondoskodik arról, hogy a tábor kellemes kikapcsolódást jelentsen mindenki számára.
Az idei táborban is igyekszünk figyelni arra, hogy egyensúlyban legyen a lelki és fizikai felüdülés egyaránt. Minden napot áhítattal kezdünk és zárunk, mely lehetőséget ad arra, hogy új dolgokat tanuljunk Istenről és idei témánkról, a kommunikációról. A korcsoportos foglalkozásokat délelőtt tartjuk. Óvodások, kisiskolások, felsősök, gimisek, egyetemisták, fiatal felnőttek, felnőttek, idősek – mind megtalálják a helyüket a különböző korcsoportokban, hogy egy jót beszélgessenek (az óvodások pedig általában mindig valami izgalmas dolgot készítenek). Délután kapnak helyet a közösségformáló játékok és szabadidős programok. Az esti áhítat után pedig beszélgetés, kártyázás, esetenként tábortűz vagy lámpacsata zárja a napot. Igyekszünk mindig színes és izgalmas programokkal várni a táborozókat, hogy olyan élményben legyen részük, amit még évekig emlegetnek.
Már várjuk a közös élményeket: a túrákat, az esti beszélgetéseket, az éjszakába nyúló kártyázásokat, a focit, a Ki mit tud?-ot és a lelki feltöltődést.
Emlékszel a 2009-es Tisza-túrára, amikor bőrig áztunk? Vagy a 2008-as balatoni táborra, amikor a Balatonban volt az ifi óra? Vagy a felnőttek humoros és mély tartalmú beszélgetéseire a tábortűz körül?
Ha ezeket idén sem akarod kihagyni, jelentkezz,és töltsük együtt a 2012-es Csalit-NNI tábort!


Információk a táborról

Dátum és helyszín:

2012. július 9-14. Parádfürdő (Mátra)

Szállás

Többszobás faházakban leszünk elszállásolva.

A tábor díja:

18.500 Ft
(Az ár tartalmazza az előleget, a szállást, a napi háromszori étkezést és a programok költségeit is. Ágynemű igénylése esetén +450 Ft.)
Nagycsaládos kedvezmény: a 3. gyerek fél áron, a többi gyerek pedig ingyenes részvételre jogosult!

Programok:

áhítatok, korcsoportos foglalkozások, túrázás, bográcsozás, sport (röplabda, zsinórlabda, kosárlabda, foci, ping­pong, tollas, csocsó, lámpacsata)

Mit ne hagyj otthon:

ruha(meleg ruha, esőkabát, sportruha), tisztálkodási felszerelés, törülköző, hálózsák(ha nem igényelsz ágyneműt), elemlámpa, Biblia, jegyzetfüzet, toll, kullancsriasztó Az utazásról és a táborhoz szükséges eszközökről mindenkinek magának kell gondoskodnia. Orvosi igazolást kötelező hozni!

Részvétel feltétele

A táborozáson mindazok részt vehetnek, akik a 8. életévüket betöltötték, vagy felnőtt kíséretében táboroznak; a tájékoztatón részt vesznek, illetőleg a táborozás díját a jelentkezési lapon megadott dátumig befizetik. A tábort keresztyéni, szeretve szolgáló lelkülettel szeretnénk megtölteni. Ennek elősegítése érdekében a Táborrend kötelező érvényű minden táborozóra. A jelentkezési lap benyújtása ezeknek az alapelveknek az elfogadását is jelenti. (A táborrend letölthető ide kattintva.)

Creative Commons License

A honlapon található tartalmakra (szöveg, képek, videók, dokumentumok) a

Creative Commons 2.5 Hungary licenc vonatkozik (kivéve a Csalit, Názáreti Egyház és a böngészők logói). További információ a forráskódban.

Csalit - családi tábor; NewHosting