Aktuális - fejléc

Csalit–NNI tábor 2013


Csalit-NNI 2012 - plakát

Már nagyon várjuk, hogy nyáron ismét együtt töltsünk egy hetet a Csalit–NNI táborban. Idei táborunk helyszíne Magyarország egyik legszebb táján, a Bükki Nemzeti Park peremén, Eger szomszédságában lévő Felsőtárkány. A hegyvidéki szállodakomplexum egy gyönyörűen gondozott 3,5 hektáros parkban terül el.

A 2013-as év a víz és a keresztény zene éve, ezért a táborban ezeket a témákat szeretnénk tartalommal megtölteni. Interaktív és izgalmas tanításokkal, beszélgetésekkel várunk minden korosztályt: kicsitől az idősekig. Az eddigi táborainkban mindenki felejthetetlen élményekkel gazdagodott. Biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad közöttünk. Sok közös tábori élmény van már mögöttünk: 2011-ben házilag készítettünk fagyit, 2012-ben rész vehettünk egy olyan túrán, melyről résztvevői azóta sem tudják eldönteni, hogy eltévedtek-e vagy sem. Emlékezetes volt még 2012-ben a bátorság próba, amikor a fiatalok az éjszakai erdő sötétjében tettek egy kalandos és ijesztő utat.

Ha nem akarsz kimaradni a sok jóból, jelentkezz, és töltsük együtt a 2013-es Csalit–NNI tábort! Akár fiatal vagy, akár idős, számítunk rád. Minél színesebb a korosztály, annál gazdagabb a táborunk!


Információk a táborról

Dátum és helyszín:

2013. július 8-13. Felsőtárkány

A tábor díja:

26.000 Ft üdülőház (komfortos)
19.600 Ft turistaház (közös vizesblokk)
(Az ár tartalmazza a szállást, napi háromszori étkezést, tábori idegenforgalmi adót, a vasárnapi iskolai tananyag és a programok költségeit is. A tábor elfogad K&H, OTP és MKB SZÉP kártyát.)

Kedvezmény:

3 éves korig ingyenes (amennyiben külön ágyat nem igényel), 6 éves korig 50%-os kedvezmény a teljes árból

Programok:

közös áhítatok, korcsoportos hitfoglalkozások, zenés áhítat, tábori koncert, közös harangozás, hangszerkészítés: dióhéjból, kartonból, befőttes gumiból és egyéb hétköznapi anyagokból, túra, bográcsozás, családi délután, vízi csata, sport (tollas, kosárlabda, tenisz, futópálya, foci), lámpacsata, bátorságpróba (NNI)

Mit ne hagyj otthon:

ruha (meleg ruha, sportoláshoz), tisztálkodási felszerelés, elemlámpa, Biblia, jegyzetfüzet, toll, teázáshoz vagy kávézáshoz bögre, stb.
Mindenkinek magának kell gondoskodnia az utazásról és a táborozáshoz szükséges személyes kellékekről.

Részvétel feltétele

A táborozáson mindazok részt vehetnek, akik a 8. életévüket betöltötték, vagy felnőtt kíséretében táboroznak; vállalják, hogy a táborrendhez alkalmazkodnak, vagy felnőtt kísérőül a tájékoztatón (szülői értekezlet) részt vesznek, illetőleg a táborozás díját a megadott dátumig befizetik. A tábort keresztyéni, szeretve szolgáló lelkülettel szeretnénk megtölteni. Ennek elősegítése érdekében a Táborrend kötelező érvényű minden táborozóra. A jelentkezési lap benyújtása ezeknek az alapelveknek az elfogadását is jelenti. (A jelentkezési lap letölthető innen, a táborrend pedig innen.)

Creative Commons License

A honlapon található tartalmakra (szöveg, képek, videók, dokumentumok) a

Creative Commons 2.5 Hungary licenc vonatkozik (kivéve a Csalit, Názáreti Egyház és a böngészők logói). További információ a forráskódban.

Csalit - családi tábor; NewHosting