Aktuális - fejléc

Csalit–NNI tábor 2017


Kedves Táborozók!

Sok szeretettel köszöntünk a 2017-es tábor oldalán. Táborunk célja, hogy tartalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújtson a résztvevő fiataloknak, időseknek, és családoknak; lehetőséget adjon egymás megismerésére, a családi és közösségi kapcsolatok megerősítésére. A 2017-es Csalit-NNI tábor helyszíne a Duna-kanyar egyik kedvenc üdülőfaluja – Verőce. A Csattogó-völgyi Üdülőházak gyönyörű környezetben az erdő mellett gondoskodik arról, hogy a tábor kellemes kikapcsolódást jelentsen mindenki számára. Az idei táborban is igyekszünk figyelni arra, hogy egyensúlyban legyen a lelki és fizikai felüdülés egyaránt. Minden napot áhítattal kezdünk és zárunk, mely lehetőséget ad arra, hogy új dolgokat tanuljunk Istenről és idei témánkról, az egységről. Kihasználva környék adta lehetőséget, az egyik délután Kisvasúttal kirándulást teszünk Királyrétre. Igyekszünk színes és izgalmas programokkal várni a táborozókat, hogy olyan élményben legyen részük, amit még évekig emlegetnek...

Már nagyon várjuk, hogy nyáron ismét egy felejthetetlen négy napot töltsünk el együtt. Az idei témánk az „egység”. Interaktív és izgalmas tanításokkal, beszélgetésekkel várunk minden korosztályt: kicsiktől egészen az idősekig. Az eddigi táborainkat minden korosztály felejthetetlen élményekkel gazdagodva hagyta el, így biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad köztünk. Már várjuk a közös élményeket: az esti beszélgetéseket, az éjszakába nyúló kártyázásokat, a focit, és a lelki feltöltődést. Reméljük, hogy ez a négy nap felejthetetlen élményekkel fog mindannyiunkat gazdagítani. Ha ezeket idén sem akarod kihagyni, jelentkezz, és töltsük együtt a 2017-es Csalit-NNI tábort!

Az alábbiakban megtalálhatók a táborral kapcsolatos információk, de a teljeskörű tájékoztatásért tekintsd meg a brosúrát, illetve a jelentkezési lapot.

Dátum és helyszín

Dátum: 2017. július 10-14.

Helyszín: Verőce, Csattogó-völgy.

Szállás

4 db hat ágyas, emeletes faház: A szálláson belül: a földszinten teakonyha, fürdőszoba és 2 fekvőhely; az emeleten 4+2 fő számára ágyak egy légtérben.

3 faházban, 12 szoba. Minden szobában fürdőszoba. 7 db 3 ágyas és 5 db 4 ágyas lehetőséggel. A 4 ágyasok 2 sima és 1 emeletes ággyal felszereltek.

A tábor díja

4 év alatt 11 300 Ft helyett 7000 Ft

4 és 18 év között 29 500 Ft helyett 17 000 Ft

18 év felett 32 700 Ft helyett 22 900 Ft

A tábordíjak a következőket tartalmazzák:

 • Szállás
 • Étkezés (hétfő ebédtől péntek ebédig)
 • 2 óra kalandpark használat
 • 2×2,5 óra medencehasználat
 • Kirándulás Királyrétre kisvasúttal

Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek

 • füves futballpálya
 • kalandpark
 • medence
 • strandröpladba pálya
 • kézilabda pálya
 • tenisz pálya

A részvétel feltétele

A táborozáson mindazok részt vehetnek, akik a 8. életévüket betöltötték, vagy felnőtt kíséretében táboroznak; a tájékoztatón részt vesznek, illetőleg a táborozás díját a jelentkezési lapon megadott dátumig befizetik. A tábort keresztyéni lelkülettel szeretnénk megtölteni. Ennek elősegítése érdekében a Táborrend kötelező érvényű minden táborozóra. A jelentkezési lap benyújtása ezeknek az alapelveknek az elfogadását is jelenti. A táborrendet erre a linkre kattintva olvashatod el.

Creative Commons License

A honlapon található tartalmakra (szöveg, képek, videók, dokumentumok) a

Creative Commons 2.5 Hungary licenc vonatkozik (kivéve a Csalit, Názáreti Egyház és a böngészők logói). További információ a forráskódban.

Csalit - családi tábor; NewHosting