Aktuális - fejléc

Csalit–NNI tábor 2018


Kedves Táborozók!

Sok szeretettel köszöntünk a 2018-as tábor oldalán. Itt minden táborral kapcsolatos információ megtalálható, és egyúttal a gyülekezetekben megtalálható nyomtatott anyagok digitális verziói is elérhetőek megtekintésre.

Csalit-NNI 2018 - plakát Idén hívunk mindenkit egy családi kalandra! Hogy miért család? Mert 2018-ban gyülekezeteink a család évét ünneplik, és szeretnénk közösen felfedezni, mit jelent a család a mai világban. És hogy miért kaland? Mert az egész keresztény életünk kaland: van benne titokzatosság (hisz nem tudod mit bíz rád az Úr a jövőben), kihívás (megfelelni a rád váró feladatoknak), izgalom és öröm. Mindehhez azonban kell bátorság, hogy egyáltalán belevágj, kellenek társak, akik segítenek, akik együtt élik át veled a kalandot, akikkel majd együtt emlékezhetsz vissza a szép élményekre. Ilyen kalandra hívunk mindenkit!

A táborban a lelki és fizikai felüdülés egyaránt fontos, ezért mindkettőre nagy hangsúlyt fektetünk. A közös programokon (áhítat, hitfoglalkozások, közösségi programok) való részvétel kötelező minden táborozó számára. A tábor hétfőn egy ebéddel kezdődik, pénteken pedig egy délelőtti áhítattal zárul. Összhangban a témával, idén családokat fogunk alakítani a táboron belül, és minden család kap egész táboron átívelő közös feladatokat.

A hitfoglalkozásokat három különböző korcsoportban tartjuk (gyermekek, fiatalok, felnőttek), igazodva a korcsoportok igényeihez. Közösségi programjaink közül kiemelendő idén a Csalit családi vetélkedő és a Ki mit tud?. Szabadidős programjaink is élvezetesnek ígérkeznek idén: szabadulószoba, tábortüzes dicsőítés és baba-mama program közül válogathatnak a táborozók. (Bár az utóbbi kisgyermekes családoknak szól kizárólag.)

Az alábbiakban megtalálhatók a táborral kapcsolatos információk, de a teljeskörű tájékoztatásért tekintsd meg az előzetes információs lapot, illetve a tábori brosúrát. Otthoni kinyomtatása szánt jelentkezési lap (A5 méret) letölthető innen.

Dátum és helyszín

Dátum: 2018. július 9-13.

Helyszín: Szajol, Nariam Szabadidőközpont.

Szállás

A szállás motelszobákban, családi motelszobákban és apartmanokban lesz. A fiataloknak lehetősége lesz a szállás tekintetében együtt lenni.

A tábor díja

  • 3 év alatt 7 900 Ft
  • 3 és 18 év között 19 900 Ft
  • 18 év felett 27 900 Ft

A részvétel feltétele

A táborozáson mindazok részt vehetnek, akik a 8. életévüket betöltötték, vagy felnőtt kíséretében táboroznak; a tájékoztatón részt vesznek, illetőleg a táborozás díját a jelentkezési lapon megadott dátumig befizetik. A tábort keresztyéni lelkülettel szeretnénk megtölteni. Ennek elősegítése érdekében a Táborrend kötelező érvényű minden táborozóra. A jelentkezési lap benyújtása ezeknek az alapelveknek az elfogadását is jelenti. A táborrendet erre a linkre kattintva olvashatod el.

Creative Commons License

A honlapon található tartalmakra (szöveg, képek, videók, dokumentumok) a

Creative Commons 2.5 Hungary licenc vonatkozik (kivéve a Csalit, Názáreti Egyház és a böngészők logói). További információ a forráskódban.

Csalit - családi tábor; NewHosting