Aktuális - fejléc

Csalit–NNI tábor 2019


Figyelem! Pótjelentkezésre van lehetőség 2019. április 29-én hétfőn 8:00-tól 20:00 óráig.

Kedves Táborozók!

Sok szeretettel köszöntünk a 2019-es tábor oldalán, ahol minden, a táborral kapcsolatos információt összegyűjtöttünk, beleértve a gyülekezetekben megtalálható nyomtatott anyagok digitális verzióit, és az online regisztrációt. Folyamatosan frissülnek az információk a Csalit tábor Facebook oldalán is.

Csalit-NNI 2018 - plakát Mindannyian szeretnénk valahogy végigjutni az életnek nevezett úton, de a sok bukkanó, mellékút, kátyú könnyen eltérítheti az embert. Isteni segítséggel azonban könnyebb végigjárni az életutat, ám még így is sok a bizonytalanság, hiszen az ember könnyen engedi eltéríteni magát. Éppen ezért folyamatos újrakalkulálásra van szükség a GPS-en, hogy újra a helyes célt jelölje meg, és az ahhoz vezető útra ismét rátaláljunk. Az idei táborban a biblikus életvezetés témáját járjuk körbe.

A táborban a lelki és fizikai felüdülés egyaránt fontos, ezért mindkettőre nagy hangsúlyt fektetünk. A közös programokon (áhítat, hitfoglalkozások, közösségi programok) való részvétel kötelező minden táborozó számára. A tábor hétfőn egy ebéddel kezdődik, pénteken pedig egy délelőtti áhítattal zárul.

Az alábbiakban megtalálhatók a táborral kapcsolatos információk. Elérhető a nyomtatott brosúra PDF formátumban, amely összegyűjti a táborral kapcsolatos minden fontosabb információt.

Dátum és helyszín

Dátum: 2019. július 15-19.

Helyszín: Erdőtelek, Pintér tanya.

A részvétel feltétele

A táborozáson mindazok részt vehetnek, akik a 8. életévüket betöltötték, vagy felnőtt kíséretében táboroznak; a tájékoztatón részt vesznek, illetőleg a táborozás díját a jelentkezési lapon megadott dátumig befizetik. A tábort keresztyéni lelkülettel szeretnénk megtölteni. Ennek elősegítése érdekében a Táborrend kötelező érvényű minden táborozóra. A jelentkezési lap benyújtása ezeknek az alapelveknek az elfogadását is jelenti. A táborrendet erre a linkre kattintva olvashatod el.

Online regisztráció

Idén a táborra való regisztráció online formában történik, ide kattintva. A regisztráció körülbelül 5 percet vesz igénybe.

Creative Commons License

A honlapon található tartalmakra (szöveg, képek, videók, dokumentumok) a

Creative Commons 2.5 Hungary licenc vonatkozik (kivéve a Csalit, Názáreti Egyház és a böngészők logói). További információ a forráskódban.

Csalit - családi tábor; NewHosting