Aktuális - fejléc

Csalit–NNI tábor 2021


Kedves Táborozók!

Sok szeretettel köszöntünk a 2021-es családi és ifjúsági táborunk oldalán, ahol minden, táborral kapcsolatos információt összegyűjtöttünk, beleértve a gyülekezetekben megtalálható nyomtatott anyagok digitális verzióit, és az online regisztrációt. Folyamatosan frissülnek az információk a Csalit tábor Facebook oldalán is, amelynek a járványügyi helyzet miatti személyes találkozás hiányában különös jelentősége van.

Csalit-NNI 2021 - plakát Idén mi magunk kerülünk fókuszba, és körüljárjuk azt a témát, hogy mit jelent Krisztus tanítványának lenni. Azt reméljük, hogy nem csupán elméleti tudásunk bővül, hanem számos olyan dolgot tanulhatunk, melyet a mindennapi keresztény életünkben is alkalmazni tudunk.

A táborban a lelki és fizikai felüdülés egyaránt fontos, igyekszünk a kettőt egyensúlyban tartani. A közös programokon (áhítat, hitfoglalkozások, közösségi programok) való részvétel kötelező mindentáborozó számára. A tábor hétfőn egy ebéddel kezdődik, pénteken pedig egy délelőtti áhítattal zárul.

Az alábbiakban megtalálhatók a táborral kapcsolatos információk, amely ide kattinva elérhető a digitális brosúrán is, amely összegyűjti a táborral kapcsolatos minden fontosabb információt.

Dátum és helyszín

Dátum: 2021. július 12-16.

Helyszín: Szajol, Nariam Szabadidőközpont.

Tábordíj

A tábordíjak a következőek:

  • 18 év felett: 35.000 Ft
  • 11-18 év között: 25.000 Ft
  • 3-10 év között :21.000 Ft
  • 3 év alatt étkezéssel együtt:7.000 Ft
  • 3 év alatt étkezés nélkül: 0 Ft.

A tábordíj tartalmazza a napi háromszori étkezést (menü reggeli, menü ebéd: leves és főétel, meleg egytálétel vacsora), a sportpályák és medence használatát, valamint minden közös programot (az önköltségeseken kívül). Önköltséges szabadidős program a horgászat, sárkányhajózás, kenuzás és vizibicikli. Részletesebb tájékoztatót lásd a brosurában.

Tábordíj I. részlet május 31-ig, II. részletét június 30-ig kell befizetni. Fontos: a járványügyi helyzetre tekintettel, ha a rendelkezések miatt változás következik be, a befizetett díjak visszafizetésre kerülnek.

Átutaláshoz szükséges adatok:

  • Név: Názáreti Egyház.
  • Számlaszám: 10900028-00000014-29780010.
  • Átutalás közleménye: Csalit.

A táborhely SZÉP kártya elfogadóhely.

A részvétel feltétele

A táborozáson mindazok részt vehetnek, akik a 8. életévüket betöltötték, vagy felnőtt kíséretében táboroznak; a tájékoztatón részt vesznek, illetőleg a táborozás díját a jelentkezési lapon megadott dátumig befizetik. A tábort keresztyéni lelkülettel szeretnénk megtölteni. Ennek elősegítése érdekében a Táborrend kötelező érvényű minden táborozóra. A jelentkezési lap benyújtása ezeknek az alapelveknek az elfogadását is jelenti. A táborrendet erre a linkre kattintva olvashatod el.

Online regisztráció

Idén a táborra való regisztráció online formában történik, erre a linkre kattinva. A regisztráció körülbelül 5 percet vesz igénybe, határideje 2021. április 30.

Navigáció

Cím: 5081 Szajol, Külterület, Hrsz.: 096/8GPS koordináták: N: 47.1428991, E: 20.2872824.

A Budapest felől érkezők a 4-es főúton a 105 kilóméterkő után 400 m-re forduljanak jobbra, majd ezen a bekötő úton 5 km-t kell még megtenniük a Szabadidő központig.

A Debrecen felől érkezők a 4-es főúton haladjanak át Szajol településen, majd a település után közvetlenül a vasúti felüljáró után soroljanak be a balra soroló sávba, forduljanak le balra, s ezen a bekötő úton még 5 km-t kell megtenniük.

A Nairam Klubhotel és Szabadidő Központ a Mol Bázistelep szomszédságában van, így aki látja a nagy fehér Mol tartályokat, az biztos lehet benne, hogy jó úton halad.

További kérdés kapcsán írj a csalit@gmail.com címre.

Creative Commons License

A honlapon található tartalmakra (szöveg, képek, videók, dokumentumok) a

Creative Commons 2.5 Hungary licenc vonatkozik (kivéve a Csalit, Názáreti Egyház és a böngészők logói). További információ a forráskódban.

Csalit - családi tábor; NewHosting