Felsőtárkány - 2011

A 2011-es táborunkat Felsőtárkányban töltöttük.

A 2011-es tábor helyszínéül Felsőtárkányra esett a választásunk, amely a visszajelzések alapján is jó döntésnek bizonyult mind a táj gyönyörűségét, mind a kiszolgálást illetően.

Témául az önkéntességet választottuk, hiszen ez az EU éve is! Ennek jegyében zajlottak a különböző korosztályok számára tartott foglalkozások, a reggeli áhítatok, de egyes délutáni versenyek is, mint például az egészségügyi akadályverseny. Sőt az egész tábort megmozgató egri felfedező kaland is ezen az alapon zajlott, miközben az utca emberének is segítséget "kellett" nyújtaniuk.

Újdonságnak számított, hogy helyi szolgálók illetve misszionáriusok tartották az esti áhítatokat bibliai szolgáló állatokról, de a meditációra lehetőséget adó "labirintus" is, mely sokakat segített hozzá Istennel való kapcsolatuk elmélyüléséhez.

Az idei év különlegességét fokozta, hogy először rendeztük közösen a Csalitot a fiatalok NNI táborával, amelyhez egy 8 fős brit csapat is társult nemzetközivé színezve a 70 fős társaságot.

Felejthetetlenné váltak a már szokásossá vált programok, mint a lámpacsaták és a Ki mit tud?, de igazán felejthetetlen és "finom élmény" volt a bográcsverseny is!

Reméljük, jövőre is hasonlóan gazdagon térhet majd haza mindenki.

És néhány idézet a táborról...

Eddig az összes Csalit tábor, melyen voltam, nagyon tetszett! Nálam mindig a lámpacsata viszi a pálmát! Jó beszélgetések, jó játékok, jó programok - ezért szeretem a Csalit tábort!

Nagyon jól éreztem magam. Remek programok és újdonságok, színessé tették az idei tábort.

Élveztem a tábort, és máskor is jövök!

Számomra tökéletes volt minden. Jó volt, hogy nem volt túlzsúfolt. Hegyvidéken szívesen táborozom újra (nem jön elő az allergia, jó a levegő, nem fáj a hasunk stb.) Finom volt az étel!


Galéria