Parádfürdő - 2012

Eljött a várva várt pillanat: elkezdődhet a visszaszámlálás a július 9-ig, a Csalit-NNI 2012-es táboráig! Már nagyon várjuk, hogy nyáron ismét egy felejthetetlen hetet töltsünk el együtt!

Idei témánk a „Kommunikáció”. Interaktív és izgalmas tanításokkal, beszélgetésekkel várunk minden korosztályt: kicsiktől egészen az idősekig. Táborunk célja, hogy tartalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújtson a résztvevő fiataloknak, időseknek, és családoknak; lehetőséget adjon egymás megismerésére, a családi és közösségi kapcsolatok megerősítésére. Az eddigi táborainkat minden korosztály felejthetetlen élményekkel gazdagodva hagyta el, így biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad köztünk. A 2012-es Csalit-NNI tábor helyszíne a vadregényes, erdei tájon meghúzódó Parádfürdő. Az egészséges levegő, a környéken lévő kristálytiszta források és a környező táj szinte érintetlen szépsége gondoskodik arról, hogy a tábor kellemes kikapcsolódást jelentsen mindenki számára.

Az idei táborban is igyekszünk figyelni arra, hogy egyensúlyban legyen a lelki és fizikai felüdülés egyaránt. Minden napot áhítattal kezdünk és zárunk, mely lehetőséget ad arra, hogy új dolgokat tanuljunk Istenről és idei témánkról, a kommunikációról. A korcsoportos foglalkozásokat délelőtt tartjuk. Óvodások, kisiskolások, felsősök, gimisek, egyetemisták, fiatal felnőttek, felnőttek, idősek – mind megtalálják a helyüket a különböző korcsoportokban, hogy egy jót beszélgessenek (az óvodások pedig általában mindig valami izgalmas dolgot készítenek). Délután kapnak helyet a közösségformáló játékok és szabadidős programok. Az esti áhítat után pedig beszélgetés, kártyázás, esetenként tábortűz vagy lámpacsata zárja a napot. Igyekszünk mindig színes és izgalmas programokkal várni a táborozókat, hogy olyan élményben legyen részük, amit még évekig emlegetnek. Már várjuk a közös élményeket: a túrákat, az esti beszélgetéseket, az éjszakába nyúló kártyázásokat, a focit, a Ki mit tud?-ot és a lelki feltöltődést.

Emlékszel a 2009-es Tisza-túrára, amikor bőrig áztunk? Vagy a 2008-as balatoni táborra, amikor a Balatonban volt az ifi óra? Vagy a felnőttek humoros és mély tartalmú beszélgetéseire a tábortűz körül? Ha ezeket idén sem akarod kihagyni, jelentkezz,és töltsük együtt a 2012-es Csalit-NNI tábort!

Alább a Csalit.hu időutazás szolgáltatását veheti igénybe. Nem emlékszik már a tavalyi táborra? Az alábbi képekkel visszarepítjük időben. Felkészülni, vigyázz, kész, rajt!


Galéria