Békésdánfok - 2014

A tábort úgy terveztük meg, hogy lelki feltöltődésre és pihenésre egyaránt lehetőséget nyújtson, mindezt keresztyén környezetben.

Érdekes, tanulságos és elgondolkodtató témákkal várunk minden korcsoportot a táborban. A gyerekek az idei táborban visszarepülnek egy kicsit a múltba, hogy megismerkedjenek a valaha élt legerősebb emberekkel. A sok játékon, rajzoláson és egyéb interaktív feladatokon keresztül megtanulhatják, hogy mit jelent Isten szemében erősnek lenni. A fiatalok és a felnőttek a 18. századig, egészen a metodista ébredés koráig mennek vissza, hogy a héten egy kicsit közelebbről megismerjék John Wesleyt és az akkori társadalmat. Bízunk benne, hogy olyan dolgokat tanulhatnak ezáltal, amit a 21. században is tudnak hasznosítani.

Ezenkívül izgalmas játékokkal, tartalmas beszélgetésekkel és jó hangulatú táborral várunk mindenkit. A heti programok közt a napi áhítatok és korcsoportos foglalkozások mellett lesz bográcsozás, sport (röplabda, foci, tollas), de olyan különlegességek is, mint a strand, sárkányhajózás, vizimodel-készítés, homokvárépíto verseny (minden korosztálynak), mini KRESZ-pálya gyerekeknek, valamint egy „lelki útkereszteződések” lelkigyakorlat fiataloknak és felnőtteknek.


Galéria