Hercegkút - 2016

Egy év kihagyás után nyáron ismét egy hetet töltöttünk együtt a Csalit–NNI táborban. Sokan közülünk még gyerekként vettünk részt az első táborokban még valahol az ezredforduló után, és végigtáboroztuk a gyerekkorunkat. A felnőttek szintén semmi mással nem pótolható élményekkel gazdagodtak az évek során, nem véletlen, hogy visszajárnak. A csalitos intenzív egy hét semmi mással nem pótolható, és nem volt ez másként 2016-ban sem!

„Értékálló világítótestek” – ezt a címet adtuk az idei tábornak, ami magában foglalja az áhítatok és a korcsoportos foglalkozások témáját. A reggeli és esti áhítatokon arról hallottunk tanítást, mit jelent világítani a világban, a korcsoportos hitfoglalkozásokon pedig az örök értékekről tanultunk.

Idei táborunk helyszíne Hercegkút, egy kis létszámú község Észak-Kelet-Magyarországon, Sárospatak közelében. A dombos környék lehetőséget adott rövid túrákra és a lelki elcsendesedésekre, illetve a helyszínt kihasználva számos szabadidős programban volt részünk: agyaggalamblövészet, bobozás, férfi- és női est, NNI est.

Hercegkútról is élményekkel gazdagodva tértünk haza.


Galéria