Szajol - 2018

Az idei mottónk „Családi kalandra fel!” Hogy miért család? Mert 2018-ban gyülekezeteink a család évét ünneplték, és közösen fedeztük fel, mit jelent a család a mai világban. És hogy miért kaland? Mert az egész keresztény életünk kaland: van benne titokzatosság (hisz nem tudod mit bíz rád az Úr a jövőben), kihívás (megfelelni a rád váró feladatoknak), izgalom és öröm. Mindehhez azonban kell bátorság, hogy egyáltalán belevágj, kellenek társak, akik segítenek, akik együtt élik át veled a kalandot, akikkel majd együtt emlékezhetsz vissza a szép élményekre.

A tábor hétfőn egy ebéddel kezdődött, pénteken pedig egy délelőtti áhítattal zárult. Összhangban a témával, idén családokat alakítottunk a táboron belül, és minden család kapott egész táboron átívelő közös feladatokat.

A hitfoglalkozásokat három különböző korcsoportban tartottuk (gyermekek, fiatalok, felnőttek), igazodva a korcsoportok igényeihez. Izgalmas közösségi és szabadidős programokon vettünk részt: Csalit családi vetélkedő, Ki mit tud?, szabadulószoba, dicsőítő est a tábortűz körül és baba-mama program.


Galéria