Erdőtelek - 2019

Mindannyian szeretnénk valahogy végigjutni az életnek nevezett úton, de a sok bukkanó, mellékút, kátyú könnyen eltérítheti az embert. Isteni segítséggel azonban könnyebb végigjárni az életutat, ám még így is sok a bizonytalanság, hiszen az ember könnyen engedi eltéríteni magát. Éppen ezért folyamatos újrakalkulálásra van szükség a GPS-en, hogy újra a helyes célt jelölje meg, és az ahhoz vezető útra ismét rátaláljunk. Az idei táborban a biblikus életvezetés témáját jártuk körbe.

A hely adottságait kihasználva élvezhettük a szabadidős programokat, ami minden korosztály számára élményt jelentett: lézerharc, koronglövészet, medence, jakuzzi, masszázs, kreatív foglakozás, horgászat, esti mesélés.

A Teaház közösségi térként működött, ahol közös játkékok, beszélgetések, koktélozások mellett kapcsolatainkat építhettük.

A generációkon átnyúló hagyományok ápolása, a közös bibliai kvíz, a spontán kialakult esti zenélgetés alkalmával a régi idők énekeit énekelgetve, és a személyes bizonyságok megosztásával valósulhatott meg.


Galéria