Töltés…

Bánvölgye - 2007


2007-ben maradtunk a Bükk felfedezésénél, a Bánvölgye Erdei Táborban voltunk faházakban, Dédestapolcsánynál. A hetet hegyi túrákkal, számháborúval, akadályversenyekkel és lámpacsatákkal töltöttük, ehhez az erdei környezet kalandos terepet biztosított. A lámpacsatáknál feltűnően megnőtt a csalások száma ... :)

Nagyon élveztük az újonnan bevezette családi napot - amikor is minden család-csoportnak a környéket kellet felfedeznie, és valami bizonyítékot hoznia az esti áhítatra, onnét, ahol járt. Érdekes volt a csapatoknak összefutni a különböző helyszíneken...

Ebben az évben a vegyes felnőtt csoportok helyett a női és férfi alkalmakat külön tartottuk, és pénteken a vegyes panel-beszélgetés során sok nevetéssel, kérdés-válasz áradattal egy barátságos vitára került sor.

Megjegyzés: Amennyiben a lentebb található doboz üres (fekete, vagy nincsenek benne képek), akkor valószínű nem rendelkezik Adobe Flash bővítménnyel. Ide kattintva letöltheti.

<

Creative Commons License

A honlapon található tartalmakra (szöveg, képek, videók, dokumentumok) a

Creative Commons 2.5 Hungary licenc vonatkozik (kivéve a Csalit, Názáreti Egyház és a böngészők logói). További információ a forráskódban.

Csalit - családi tábor; NewHosting