Oldaltérkép fejléce

Segítség a honlap használatához

JavaScript engedélyezése

Általában minden böngésző engedélyezi a JavaScript használatát. Amennyiben valami oknál fogva Önnek mégsem jelennek meg a gyönyőrű fejlécek a még gyönyörűbb átmenetekkel, válassza ki az Ön által használt böngészőt, és kövesse az alábbi utasításokat:

Apple Safari

Kattintson a Beállítások menüponton belül a Biztonság panelre, majd a Webes tartalom résznél pipálja ki a JavaScript engedélyezése funkciót.

Google Chrome

  • 4.0 és a korábbi verziók esetén: Indítsa el a Start menüben található Futtatás-t (Windows billentyű + R), majd írja be a következőt: C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe -disable-javascript .
  • 4.1-től kezdve: Kattintson a Beállítások menüponton belül a Motorháztető alatt panelre, majd a Webtartalom résznél pipálja ki a JavaScript engedélyezése funkciót.

Mozilla Firefox

Kattintson az Eszközök menüponton belül a Beállítások panelre, majd a Tartalom résznél pipálja ki a JavaScript engedélyezése funkciót.

Opera

Kattintson a Beállítások menüponton belül a Haladó panelre, majd a Tartalom résznél pipálja ki a JavaScript engedélyezése funkciót.

Milyen böngészőt használjak?

Apple Safari

A Safari jelenleg a második leggyorsabb böngésző. Sajnos azonban a böngésző nem érhető el magyar nyelven.

Google Chrome

Jelenleg a leggyorsabb böngésző. Nagyon minimalista, kevés funkcióval bír, azonban aki valóban csak weboldalak megtekintéséhez használja a böngészőt annak ez a legjobb választás.

Mozilla Firefox

Jelenleg ez Magyarország piacvezető böngészője. Erőssége abban rejlik, hogy a több ezer kiegészítőnek köszönhetően a felhasználó olyanná alakítja, amilyenné szzeretné. Sebességben a Google Chrome és a Safari megelőzi.

Opera

Alapból ez a böngésző tud a legtöbbet. Sebesség tekintetében elmarad a Google Chrome, Safari és Firefox böngészőktől.

Creative Commons License

A honlapon található tartalmakra (szöveg, képek, videók, dokumentumok) a

Creative Commons 2.5 Hungary licenc vonatkozik (kivéve a Csalit, Názáreti Egyház és a böngészők logói). További információ a forráskódban.

Csalit - családi tábor; NewHosting